SARA

SARA

Wednesday, May 7, 2014

Izasli iz bolnice! #1

7. Maj

Protekla noc je prosla relativno mirno, uz jedno povracanje oko 5 ujutru, ali nedugo zatim smo dobili dugo ocekivanu informaciju, ANC je poceo da raste, dostigao vrednost 200, dovoljno za kartu van bolnice!
Ostatak dana je prosao u brifingu kako i sta od lekova dajemo Sarici tokom narednih dana...Svakako cemo svaki dan svracati do bolnice na proveru ANC, a vec od 13-og maja bi trebao da krene drugi ciklus Hemoterapije.
Kako je i kosica pocela da nam opada, tata je morao da napravi novu frizuru, nije kao sto je bilo, ali Sara je zadovoljna, sto je najbitnije.


(Konacno u "svom" krevetu)

9. Maj

ANC skocio na 800! Odmah se lakse dise, skinuli smo maskicu i mozemo da se igramo sa drugom decom bez problema. U utorak imamo CT Scan kako bismo videli da li se tumor bar malo smanjio, u sredu uvece nas primaju u bolnicu i od cetvrtka, jovo nanovo, krece drugi ciklus hemoterapije.



(mmm krompirici sa kecapom,prste da polizes...)
(Nista lepse, a ni mekse od spavanja na tatinom stomaku)
(Jedan selfi by Bane Rogulic)

10-11. Maj

Odlican vikend je za nama, u smislu odmora, razbibrige...Juce smo veci deo dan proveli sa Rogulicima u kompleksu u koji se sutra selimo - Ronald McDonald(www.rmhc-memphis.org/)
Nedelja, prvi dan bez injekcija za Saritu! Veseloj trojci je na programu bila voznja turistickim tramvajem pored Misisipija, kao i samim centrom Memfisa, uz prvu kafu van bolnickog okruzenja za tri nedelje. Sjajan dan, daj Boze da ih bude sto vise slicnih.
Sutra nemamo znacajnije obaveze u bolnici, cekamo utorak sa nestrpljenjem i akumuliramo snagu za cetvrtak.

(Do Not Disturb)

(Osmeh pri razgovoru sa mamom i bakom na Skajpu - NEPROCENJIVO)

(Voznja tramvajem)


(Ja i bakine naocare)

P.S. ovu stranicu cu nastaviti da dopunjujem narednih dana.

12 comments:

  1. BRAT MOJ...BRAVO SAMO HRABRO I POZITIVNO,A MI SMO UZ VAS DO SARINE POBEDE !

    ReplyDelete
  2. Samo gurajte. Ljubi malu princezu!

    ReplyDelete
  3. Boki, mislim na vas i drzim palceve.
    Samo napred. Milica me informise o vama, a ja cu da pratim blog i nekad da vam posaljem poruku.
    Ivan Varagic

    ReplyDelete
  4. Bojane,poljubi Saru od mene, Nataše i Saše!Sa vama smo u mislima! Moramo biti fighter-i,ne sme biti drugačije, kuma Mila!

    ReplyDelete
  5. Puno, puno mislimo na vas !!! Čitanje bloga je postala naša svakodnevnica. Ali ne samo naša. Uz vas je stvarno puno ljudi. Svi vam držimo palčeve da nam što brže i što bezbolnije ozdravite. Beskrajno nam je žao što Saki mora da prolazi kroz sve to, ali kad je uz nju tako hrabar i pozitivan taja, sve je manje teško. Puno poljubaca vam šalju Sara, Sanja i Aca! <3 <3 <3

    ReplyDelete
  6. Upravo smo culi dobre vesti da je hemoterapija dobro delovala, Veliki i mali Kocevici su uz vas svaki dan.

    ReplyDelete
  7. Divna i ohrabrujuća vest koja nas je sve obradovala.Uporedo sa našim lečenjem koje odrađujemo ovde pratimo i vaše i trudimo se da očuvamo veru i nadu koje su jedan od glavnih faktora izlečenja..Mislimo na vas !

    ReplyDelete
  8. Brate Bojane,
    Ja i dalje pratim sta se desava tamo daleko. Drago mi je da je operacija sutra i da su rezultati dobri,nadam se i ocekujem da ce sve dobro proci. Sara je izuzetno hrabra devojcica, i verujem da ce joj od sutra biti mnogo bolje. Mnogo mislim na vas, i verujem u pobedu. Ljubi Saricu a ja vam drzim palceve, i molim se za nju.
    Veeeliki pozdrav od Ivana.

    ReplyDelete
  9. Pratimo blog i radujemo se što ide na bolje. Srećno sutra. Držimo fige. Pozdrav, Milan i Maja.

    ReplyDelete
  10. Hrabrica mala...preslatka jeeee...navijamo svim screm za Saru

    ReplyDelete