SARA

SARA

Wednesday, May 12, 2021

Survivor!

Tokom zivota imate priliku da upoznate mnogo ljudi, razlicitih karaktera, drugacijih energija. Na tom putu mozete da naslutite ko je pravi borac, a ko bi ipak posustao na prvoj, eventualno drugoj prepreci.

Kada smo u martu 2014. u Tirsovoj za nasu Saru dobili dijagnozu Neuroblastom IV stepen, metastaze svuda po onom malom telu, sve(t) je krenulo da nam se rusi. Rekose nam da ce tesko doziveti novu godinu. Nase dete, dvoipogodisnja beba sa pametnim, braonkastim okicama koja je tek pocela da uziva u baka Daninim palacinkama.

Sedam godina kasnije, nakon godinu ipo dana intenzivnog lecenja, nekoliko operacija, transaplatacije kostane srzi, 13 zracenja, brojnih imuno i hemoterapija, preko 150 transfuzija i ko zna koliko litara infuzija dobijamo info da je nas mali smesko postao Survivor. Zvanicno se vodi kao izlecena!
Nas borac! Nas ponos! Nas i vas, obzirom na to koliko ljudi je pruzalo nesebicnu podrsku svih ovih godina. Hvala Bogu! Hvala vam svima! Idemo sad malo da uzivamo, zasluzila je ❤️