SARA

SARA

Sunday, May 24, 2015

Lecenje je gotovo!

24. Maj

Zavrsili smo i sa poslednjom dozom Isotretionoina, za statisticare bilo ih je 168. Tako da posle skoro 14 dugih meseci mozemo da konstatujemo da je lecenje zavrseno. Protokol je ispunjen!
Necemo se vise vracati na ono sto je bilo, vec smo jednom sumirali ono sto je nas heroj preturio preko glave, tacnije, verovatno preko svih delova tela.
Ono sto je najbitnije, Sara se oseca odlicno, nema nikakvih tegoba, cini mi se da je prvi put vezala celu nedelju bez stomacnih problema. Promene raspolozenja su sve redje, ali i dalje ocekivane zbog Isotretinoina. U utorak cemo imati procenu napretka na fizikalnoj terapiji, princeza je polozila u svim parametrima osim u skoku. Posto je zakasnila za normu za olimpijske igre u Riu, onda ni to nije strasno.
Slede finalni testovi od 1-3 juna. Nista se ne menja, nadamo se, molimo se da sve prodje kako treba. 
Pre par dana smo sa Rogulicima dali i malu donaciju St Jude za sve sto su ucinili za obe porodice od kako smo krocili u Memphis.
Kao slag na tortu veceras nam je dosao  cika Siki na nekoliko dana. 


      


     (Cika stigao taman na veceru)

30. Maj

Poslednjih 6 dana smo uzivali sa cikom. Pravi aktivan odmor sa posetom zabavnom parku Six Flags i u obilasku St. Louisa. Sara je ponovo mogla da uziva u mini bajci.
Klopamo odlicno tako da smo dogurali do 14 kilograma. Sad vec imamo prave obrascice, a i guza dobija konture. Nije smesno, ziva istina. 
Ciku smo danas ispratili, a mi od sutra pocinjemo sa "polaganjem diplomskog". Prvo test krvi i uzimanje kontrasta za skener koji sledi u ponedeljak, a od prvog dana u nedelje do srede ce to biti bitno intenzivnije.